Din kosmetolog & spaterapeut er en skønheds klinik, hvor du er i centrum. Her får du altid en tryg behandling i rolige omgivelser og når du går herfra er det med ro og fornyet overskud.

Jeg anvender og sælger kun kvalitets produkter på klinikken og hygiejnen er i top. Du bliver behandlet af røgfri behandler!

Da jeg er alene på klinikken er det vigtigt du booker tid til konsultation inden du kommer, da jeg ikke ønsker, at forlade den der sidder i stolen, hvilket også kommer dig til gode, når det bliver din tur.

Er du i tvivl om, hvilken behandling der passer til dig er du velkommen til, at booke tid til en konsultation på 15 minutter gratis, hvor vi snakker om dine behov og laver en hudanalyse.

Du kan altid regne med fuld fortrolighed.

Jeg ser frem til, at byde dig velkommen i klinikken og give dig en god behandling til en fornuftig pris.

Jeg holder mig løbende opdateret ved, at deltage i kurser og messer og vil derfor altid være up to date med den faglige udvikling der hele tiden sker indenfor mit fagområde.

Uddannelser:

  • Makeup-artist

  • Stylecoach

  • Lægeeksamineret kosmetolog & spaterapeut

  • Massør

I 2019 åbnede jeg webshoppen HUDPLEJEONLINE.DK, hvor jeg har fokus på plejeprodukter til hele kroppen, som er naturlige, veganske, glutenfri eller økologiske.