Fillerina 12HA, Lip Contour Cream, Grad 3, 15 ml.

449,00 kr.
Varenummer: 4245

Fillerina 12HA, Lip Contour Cream arbejder lokalt på dine læber og huden omkring dem. Den vil gradvist give mere volumen på dine læber. Du vil se en synlig effekt efter kun få dage. Den indeholder aktive ingredienser, som trænger ned i huden, hvor de beskytter og fugter. Dine læber får mere fylde og linjer og rynker omkring munden reduceres. Det er den stærkeste læbecreme i Fillerina verdenen, da den indeholder dobbelt så mange Hyaluronsyrer, nemlig 12 stk., samt 3 kollagen og 2 elastinmolekyler. 

Fillerina 12HA, Lip Contour Cream indeholder udover de 12 Hyaluronsyrer kollagen, elastin, Shea Butter, Sød Mandel Olie og Hybenrosekerneolie.

Kollagen hjælper med at vedligeholde og beskytte huden, samt at gøre den fastere. Elastin er en proteinfiber, som samarbejder med Hyaluronsyren om at holde huden spændstig og elastisk. Sød mandel olie blødgør og fugter din hud uden den får følelsen af at være fedtet.  Hybenrosekerneolie er en kraftig olie, som blødgør og fremmer udseendet af overfladen på huden. Shea Butter giver opstramning og fugt til huden, mens den har et højt indhold af Vitamin A og E. 

Fillerina 12HA Lip Contour Cream findes i 3 forskellige grader. Nemlig 3, 4, 5 og derved er det den største koncentration af aktive ingredienser. Graderne vælges ud fra din huds tilstand og jo højere grad, jo mindre hyaluronsyre molekyler, så de trænger dybere ind i huden for at give fylde.

Grad 3 - Indeholder flest Hyaluronsyrer med de store molekyler, som gør at de arbejder i hudens øverste lag, hvor de går ind og binder fugten. Denne grad er til huden, som har moderate rynker og udtrykslinjer. 

Grad 4 - Indeholder større koncentrationer af Hyaluronsyren, som har mindre molekylestørrelse og vægt. Det gør de trænger dybere ned i huden og fylder den ud indefra. Denne grad er til huden, som har dybe linjer og rynker der ønskes reduceret. Huden får et fugtboost og den sarte hud næres.

Grad 5 - Indeholder større koncentrationer af Hyaluronsyrer, som har mindre molekylestørrelse og vægt. Det gør de trænger dybere ned i huden og fylder den ud indefra. Denne grad er til den mere modne hud, som har meget dybe linjer og rynker der ønskes reduceret. Huden får et fugtboost og den sarte hud næres.Fillerina 12HA er klinisk testet, glutenfri og vegansk.

Antal
1
Tilføj til kurv