Fillerina 12HA SZ, Lips & Mouth, Grade 4, 7 ml.

499,00 kr.
Varenummer: 4250


Antal
1
Tilføj til kurv

Fillerina 12HASZ, Lips & Mouth er en af Fillerina's 4 nye skud på stammen. Den arbejder lokalt med at reducere rynker ved din læbekant og små lodrette linjer, mere volumen i dine læber og tydeligere læbekontur. Så ønsker du mere fylde og glattere hud omkring læberne, så er denne filler perfekt til dig. Den findes i 2 grader alt efter hvor dybe dine rynker er. Grade 4 og Grade 5.

Fillerina 12HASZ, Lips & Mouth er en dermokosmetisk filler-gel til dine læber og læbekonturer. Den påføres med en roll-on applikator, som samtidig massere dine læber. Du får hjælp med at øge volumen og tykkelsen på læberne, mens de bliver større, tydeligere og fyldigere. Synlige og dybe rynker omkring munden reduceres tydeligt. Med en tredobbelt roll-on applikator er det nemt at påføre din filler. Den er udstyret med 3 småkugler af rustfrit stål, som frigiver en passende mængde gel. Den massere samtidig huden omkring og på læberne.

Fillerina 12HASZ, Lips & Mouth  indeholder 12 hyaluronsyrer, 3 kollagenmolekyler og 2 elastinmolekyler, som til sammen giver øget læbevolumen, fremmer læbekonturer og reducerer rynker omkring læberne. Med alderen falder mængden af hyaluronsyrer i huden og der viser sig med ujævnheder, slap hud og tab af volumen i huden omkring læberne.

Grad 4 - Bruges ved læber med tydeligt volumentab, meget uregelmæssig struktur og tydelige rynker omkring læberne.

Grad 5 Bruges ved læber med kraftigt volumentab, rynket struktur og dybe rynker omkring læberne.

Fillerina 12HASZ, Lips & Mouth er klinisk testet, glutenfri og vegansk. Er du parfumeallergiker kan du bruge denne filler, da den ikke indeholder æteriske olier.