Fillerina 932, Lips-Mouth Grade 5 - Filler til dine læber, 7 ml.

599,00 kr.
Varenummer: 4220

Fillerina 932, Lips-Mouth arbejder lokalt med at reducere rynker ved din læbekant og små lodrette linjer, mere volumen i dine læber og tydeligere læbekontur. Så ønsker du mere fylde og glattere hud omkring læberne, så er denne filler perfekt til dig. Den findes i 2 grader alt efter hvor dybe dine rynker er. Grade 4 og Grade 5.

Fillerina 932, Lips-Mouth er en dermokosmetisk filler-gel til dine læber og læbekonturer. Den påføres med en roll-on applikator, som samtidig massere dine læber. Du får hjælp med at øge volumen og tykkelsen på læberne, mens de bliver større, tydeligere og fyldigere. Synlige og dybe rynker omkring munden reduceres tydeligt.

Fillerina 932, Lips-Mouth indeholder 9 hyaluronsyrer, 3 kollagenmolekyler og 2 elastinmolekyler, som til sammen giver øget læbevolumen, fremmer læbekonturer og reducerer rynker omkring læberne. Med alderen falder mængden af hyaluronsyrer i huden og der viser sig med ujævnheder, slap hud og tab af volumen i huden omkring læberne.

Fillerina 932, Lips-Mouth har en tredobbelt roll-on applikator, som gør det nemt at påføre din filler. Den er udstyret med 3 småkugler af rustfrit stål, som frigiver en passende mængde gel. Den massere samtidig huden omkring og på læberne.

Grad 4 Plus - Bruges ved læber med tydeligt volumentab, meget uregelmæssig struktur og tydelige rynker omkring læberne.

Grad 5 PlusBruges ved læber med kraftigt volumentab, rynket struktur og dybe rynker omkring læberne.

Fillerina 932 er klinisk testet, glutenfri og vegansk. Er du parfumeallergiker kan du bruge denne filler, da den ikke indeholder æteriske olier.

Antal
1
Tilføj til kurv