Iroha Nature, Sheet maske - Detox. 1 stk.

49,00 kr.
Varenummer: 1686

Denne sheet maske indeholder blandt andet trækul og Hyaluronsyre. Masken her bruges til at afgifte, udrense og opfriske huden. Din hud vil efter en behandling føles ren, blød og fugtet. Aktivt trækul bruges til at trække bakterier, kemikalier, snavs og giftstoffer ud af huden og vil hjælpe dig med at bekæmpe acne og uren hud. 


Vegansk og glutenfri.

Anvendelse:

Rens makeup af og fold masken ud. Lig den hen over ansigtet og hals og nyd følelsen. Efter 15 minutter fjernes masken og resterne af serummet masseres ind i huden. Har du overskydende serum kan dette med fordel bruges på tørre steder som albuer. Du skal ikke vaske huden bagefter. 

Et lille tip hvis du skal i byen eller af en anden grund føler dig hævet og træt i ansigtet, så lig den i køleskabet en time inden brug.

I pakken er der til 1 behandling og indeholder ca. 23 ml. serum.

Maskerne må bruges efter behov eller en gang i ugen.

Antal
1
Tilføj til kurv

Ingredienser:

Aqua (Water), Glycerin, Dipropylene Glycol, Propylene Glycol, Camellia Sinensis (Green TEA) leaf extract, Aronia Melanocarpa Fruit Extract, Robus Coreanus Fruit Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Morus Alba Fruit Extract, Rosa Centifolia Flower Water, Solanum Lycopersicum (tomato) Fruit Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Charcoal Powder, Betaine, Niacinamide, Arginine, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Hydrolyzed Collagen, Hydroxyethylcellulose, Dipotassium Clycyrrhizate, Sodium PCA, Butylene Clycol, Allantoin, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Parfum(Fragrance).