Iroha Nature, Sheet maske - Vitamin C 1 stk.

49,00 kr.
Varenummer: 1685

Denne sheet maske indeholder blandt andet Vitamin C og Hyaluronsyre. Alle disse ingredienser er med til at hjælpe mod at give din hud masser af glød. Huden gøres mere blød og strålende. Perfekt til glød. 

Vegansk og glutenfri.

Anvendelse:

Rens makeup af og fold masken ud. Lig den hen over ansigtet og hals og nyd følelsen. Efter 15 minutter fjernes masken og resterne af serummet masseres ind i huden. Har du overskydende serum kan dette med fordel bruges på tørre steder som albuer. Du skal ikke vaske huden bagefter. 

Et lille tip hvis du skal i byen eller af en anden grund føler dig hævet og træt i ansigtet, så lig den i køleskabet en time inden brug.

I pakken er der til 1 behandling og indeholder ca. 23 ml. serum.

Maskerne må bruges efter behov eller en gang i ugen.

Antal
1
Tilføj til kurv

Ingredienser:

Aqua (Water), Glycerin, Niacinamide, Butylene Glycol, Allantoin, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethylce11ulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Phenyl Trimethicone, 1,2-Hexanediol, Betaine, Dipotassium Glycyrrhizate, Morus Alba Bark Extract, Portulaca Oleracea Extract, Propanediol, Disodium Edta, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance).