Maj & Juni Tilbud

499,00 kr.
Antal
1
Tilføj til kurv

Sommeren er på vej og vi skal snart til fester, bryllupper, festivaller og ud at rejse.

Derfor kan du nu købe beviser til 5 valgfrie og lækre behandlinger til kun 499 kr. Du skal først vælge behandlingen, når du booker tid. Beviset betales med det samme og så kan du bruge den hele Maj, Juni og Juli.


Flashes:

Dermaoxy Quick Fix og Lashlift med farve af vipper og bryn.

Din hud renses og du får en behandling med dermaOXY maskinen der fylder huden ud og mindsker linjer og rynker. Så laver vi Lashlift og farver bryn og vipper, samt tilretter brynene. Til sidst får du afsluttende creme og spf på, så du er klar til at gå ud.


Top & bund:

Dermaoxy Quick Fix og en lækker pedicure med lakering af neglene. 

Din hud renses og du får en behandling med dermaOXY maskinen der fylder huden ud og mindsker linjer og rynker. Mens du ligger med maske laver jeg en neglebehandling på dine fødder, hvor neglene ordnes og lakeres i din favorit farve. Til sidst får du afsluttende creme og spf på, så du er klar til at gå ud. (Der beskæres ikke hård hud, men dette kan tilkøbes)


Sommer:

Dine vipper og bryn farves og brynene tilrettes. Herefter så laver jeg en neglebehandling på dine fødder, hvor neglene ordnes og lakeres i din favorit farve. (Der beskæres ikke hård hud, men dette kan tilkøbes) Du får en 75 ml. fodcreme med hjem fra Gehwol.


Blink:

Du får lavet et smukt buk på dine vipper / lashlift og så får du en Vippeserum med fra Namaka Rituals der plejer og giver fyldigere og længere vipper.


Klar til poolen:

Dine vipper farves, så du slipper for at bruge mascara i ferien. Så får du en komplet fodbehandling, hvor hård hud beskæres og neglene renses. Herefter lakeres neglene i din favoritfarve, så dine fødder er klar til sandaler.