Nutrinic, Kollagen Pure, 150 gram

249,00 kr.
Varenummer: 3951
Antal
1
Tilføj til kurv

Nutrinic, Kollagen Pure er et kvalitets kollagen tilskud, som er klinisk dokumenteret og bæredygtigt fremstillet. Kollagen hjælper med at udglatte rynker og linjer i huden, mens den øger hudens fasthed og elasticitet. Huden vil få en flot glød og der kommer mere liv i kinderne. 

Nutrinic, Kollagen Pure indeholder 100% ren hydrolyseret marine-kollagen uden andre tilsætningsstoffer eller smag. Kollagen Pure er fuldt sporbart og den lever op til alle de strenge miljø- og dyrevelfærdskrav der er. Det kollagen der anvendes er et overskudsprodukt fra fødevareproduktion og derved giver det mindre spild i fiskeindustrien. Kollagen fra fisk (Marine) optages op til 1,5 gange bedre i kroppen end kollagen fra kvæg.

Nutrinic, Kollagen Pure er perfekt at anvende i både kolde og varme drikke, da den er uden smag. Så kom den i din juice, kaffe, smoothie eller madlavningen. Kollagenpeptiderne heri er varmebestandige og mister ikke effektiviteten selv ved høj varme. Den er nem at dossere og indeholder en måleske.

Nutrinic, Kollagen Pure henter deres kollagen peptider (ECOllagen®)  fra verdens eneste ASCcertificerede kollagen produktion og er produceret i Danmark. Det er din garanti for at Kollagen+ er fremstillet med respekt for miljø, dyr og mennesker. Derfor vil du elske Kollagen+

🐟 Kollagen bidrager til at reducere rynker og øge hudens elasticitet.

🐟 C-vitamin bidrager til normal kollagen dannelse i hud, knogler og brusk.

🐟 Zink bidrager til at vedligeholde hud, hår og negle.

🐟 Certificeret bæredygtigt og dansk produceret.

🐟 I æsken finder du 30 praktiske doseringsposer.

🐟 Nutrinic Kollagen+ er klinisk dokumenteret.