Sanzi Beauty, Vippe & bryn serum i gaveæske

949,00 kr.

Få dit ønske om fyldige lange vipper og flotte fyldige bryn til at gå i opfyldelse med denne fine gaveæske. Når du køber denne flotte æske sparer du 279 kr.


Du får en vippeserum, 5 ml. og en brynserum, 5 ml.

Info om brynserum:

Ønsker du dig fyldigere og stærkere øjenbryn på en sund og effektiv måde, så skal du prøve Sanzi Beauty eyebrow enchancing serum. Den helt specielt udviklede brynserum formel, som indeholder aktive og komplekse ingredienser, giver dine øjenbryn det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Du får stærkere & fyldigere vipper, når du påføre serum hver dag i 8-16 uger. Denne serum er rig på peptider og antioxidanter. Den er oliefri, hormonfri, parabenefri og den er uden tilsat parfume. Den er også vegansk certificeret.

 • Anvendelse:
 • Sanzi Beauty eyebrow enhancing serum er simpel og let at anvende. Du påføre med penslen på øjenbrynene. Det er en god ide altid at tage serum på både morgen og aften, så du får bedre resultat. De første forandringer ses efter 8-10 uger. Det er vigtigt at huske at resultatet kan variere fra person til person.

 • Info om vippeserum:
 • Ønsker du dig længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde, så skal du prøve Sanzi Beauty eyelash growth serum. Den helt special udviklede vippeserum formel, som indeholder aktive og komplekse ingredienser, giver dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

  Du får længere & fyldigere vipper, når du påfører serum hver dag i 6-16 uger. Denne serum er rig på peptider og antioxidanter. Den er oliefri, hormonfri, parabenefri og den er uden tilsat parfume. Den er også vegansk certificeret.

  • Anvendelse:
  • Sanzi Beauty eyelash growth serum er simpel og let at anvende. Du skal sørge for at dine vipper er fri for olie og makeuprester, da hårsækene nemmere kan absorbere serummet sådan. Du påfører med penslen på den øverste kant langs vipperne. Det er en god ide altid at tage serum på om aftenen, da makeup er renset af der. Det svier ikke ved påføring.
  • Du vil se de første forandringer efter 6-8 uger. Det er vigtigt at huske at resultatet kan variere fra person til person.
Antal
1
Tilføj til kurv