Vild Nord EXO LAB, Care - Holistic Therapy Collagen, Starter

529,00 kr.
Varenummer: 6303
Antal
1
Tilføj til kurv

Vild Nord EXO LAB, Care - Holistic Therapy Collagen er udviklet til dig der gerne vil have lidt ekstra støtte. Du har måske rundet de 40, fået børn og kan mærke der sker ændringer med kroppen, som huden bliver tyndere, dine slimhinder driller og håret bliver finere og har ikke helt samme pragt som før. 

Vild Nord EXO LAB, Care - Holistic Therapy Collagen giver mere fugt og kærlig pleje til hud, negle, slimhinder og bindevæv.

Biotin støtter slimhinderne - Mange kan opleve at få tørre slimhinder, som øjne, næse eller for kvinderne forneden. Disse gener har betydning for hvordan vi har det til daglig og med Biotin i din kollagen bidrager du til at vedligeholde normale slimhinder.

Mangan støtter bindevævet - Kroppen bindes sammen af bindevævet, som knogler, muskler, hud og organer. Bindevævet i huden bliver ikke gendannet med helt den samme hastighed, når du bliver ældre og antallet af cellelag i overhuden falder. Det betyder at huden bliver tyndere og får færre celler til at binde vand. Mangan bidrager til dannelsen af normalt bindevæv.

Hyaluronsyre øger fugten i huden - Med alderen mindskes vandindholdet i huden og det gør at huden bliver mindre smidig og fyldig. Huden vil også blive mere tør. Hyaluronsyren hjælper med at binde fugten til huden, så den fyldes ud og op.

Kollagen - Er en byggesten i vores bindevæv, som hjælper med at holde huden elastisk, fast og spændstig.

Vitamin C - Bidrager til normal dannelse af kollagen i kroppen, som har betydning for normalt fungerende hud.

Zink - Hjælper med at vedligeholde normalt fungerende hud. Zink hjælper også dit hår, da mange oplever at med alderen bliver hårstråene tyndere og der bliver længere mellem hver enkelt hårstrå. Samt det hjælper med at vedligeholde og pleje dine negle, så de holder sig stærke og sunde.


Vild Nord EXO LAB, Care - Holistic Therapy Collagen starter kit består af en metal beholder, som smukt pynter i ethvert hjem. 150 gram Care - Holistic Therapy Collagen og en praktisk måleske der gør det nemt for dig at dosere. Herefter kan du blot vælge refill poser og derved spare penge. Den har en flot lyserød farve og en let sødmefyldt smag af solbær.