Vild Nord EXO LAB, Soft - Daily Beauty Collagen, Starter

379,00 kr.
Varenummer: 6300
Antal
1
Tilføj til kurv

Vild Nord EXO LAB, Soft - Daily Beauty Collagen giver dig mulighed for en nem og lækker daglig pleje af din hud, hår og negle. Denne serie er udviklet til dig der ønsker et enkelt og effektivt kollagen tilskud. 

Vild Nord EXO LAB, Soft - Daily Beauty Collagen består af 3 effektive ingredienser, nemlig marine kollagen, vitamin C og zink. De indgår i en perfekt synergi, der understøtter din skønhed indefra. Ved at bruge kollagen dagligt bidrager du til at mindske synligheden af rynker og det hjælper med at holde huden spændstig. 

  • Kollagen - Er en byggesten i vores bindevæv, som hjælper med at holde huden elastisk, fast og spændstig.
  • Vitamin C - Bidrager til normal dannelse af kollagen i kroppen, som har betydning for normalt fungerende hud.
  • Zink - Hjælper med at vedligeholde normalt fungerende hud. Zink hjælper også dit hår, da mange oplever at med alderen bliver hårstråene tyndere og der bliver længere mellem hver enkelt hårstrå. Samt det hjælper med at vedligeholde og pleje dine negle, så de holder sig stærke og sunde.

Vild Nord EXO LAB, Soft - Daily Beauty Collagen starter kit består af en metal beholder, som smukt pynter i ethvert hjem. 150 gram Soft - Daily Beauty Collagen og en praktisk måleske der gør det nemt for dig at dosere. Herefter kan du blot vælge refill poser og derved spare penge. Den har en flot isblå farve og en let sødmefyldt smag af skovbær.