Ansigtsbehandlinger.

Få en resultatorienteret ansigtbehandling, som arbejder med det du ønsker at gøre noget ved. Det kan være karsprængninger, uren hud, anti-ageing osv.

Se udvalget herunder - Der er noget for enhver smag.

Klassisk Ansigtsbehandling - 499 kr.

Super dejlig behandling med vægt på udrensning

Varighed 45 min

Beskrivelse:

Denne behandling er velegnet til alle hudtyper. Der ligges vægt på udrensning af huden og har man brug ekstra udrensning kan dette tilkøbes under tillæg.

Du får: Hudanalyse, dobbelt afrensning, enzym peeling, let rens af huden, Beauty Angel lys, let hovedbundsmassage, øjencreme og SPF 40.


Tryk her for online booking

Aktiv foryngende / Frugtsyre 15% - 599 kr.

Super dejlig behandling med vægt på foryngelse

Varighed 50 min

Beskrivelse:

Denne behandling er en aktiv, men skånsom og sikker behandling, der skaber hudrelateret foryngelse. Behandlingen giver suveræne resultater, reducerer porer størrelsen og giver huden en mere forfinet tekstur, elasticitet, udstråling og vitalitet.

Du får: Hudanalyse, dobbelt afrensning, enzym peeling, Frugtsyre, TDS serum, maske tilpasset din hud, let hovedbunds massage, dagscreme, øjencreme og SPF 40.

TIP: Jeg anbefaler tilvalg af Beauty Angel lysterapi, som gør behandlingen ekstra effektiv. Kr. 149,-

Tryk her for online booking

Aktiv Diamant slibning - 649 kr.

Super dejlig behandling med diamantslibning

Varighed 45 min

Beskrivelse: 

Denne aktive diamantslibning polerer og sliber din i overfladen, indsluser fugt og booster med Beauty Angel lys. Det får din hud til, at føles og se mere glat og jævn ud. Aktiv Diamantslibning er super god til dig med grov hud, grove porer, solskader, eller hud der mangler udstråling og glød.

Jeg arbejder med et diamant slibehoved på din hud med, som fjerner et lag af døde hudceller, så huden fornyr sig igen og så din serum og creme kan trænge dybere ned i huden og give endnu bedre resultater.

Du skal vælge diamant slibning, hvis du vil arbejde med:

• Ar fra fx. ulykker

• Begyndende linjer 

• Solskader

• Pigmentforandringer

• Grå og trist hud

• Forstørrede porer

Du får: Hudanalyse, dobbelt afrensning, diamantslibning, EMT maske tilpasset din hud, Beauty Angel lys, dagscreme, øjencreme og SPF 40.


Tryk her for online booking

Anti-ageing Oxygenbehandling - 649 kr.

Super dejlig behandling med OXYGEN

Varighed 45 min

Beskrivelse: 

Special behandling OXYGEN og Beauty Angel lysterapi virker anti-aging i hudens dybere lag og er meget gavnligt for rynker, slaphed opheling og klarhed. Hudens fugtbalance genoprettes og huden stråler af liv og vitalitet med det samme, mens hudens elasticitet og struktur får et kæmpe boost.

Jeg anbefaler en kur på 6 behandlinger over 6-8 uger. Derefter vedligeholdes det med behandlinger ca. hver 4 uge. alt efter hudens behov.

Du får: Hudanalyse, dobbelt afrensning, oxygenbehandling, Beauty Angel lys, let hovedbundsmassage, dagscreme, øjencreme og SPF 40.


Tryk her for online booking

DETOX ansigtsbehandling - 399 kr.

Detox til suveræne resultater

Varighed 30 min

Beskrivelse:

Denne behandling er fantastisk til:

  • Forfiner hudens tekstur og mindsker porer.

  • Mindsker urenheder og overskydende talgproduktion.

  • Udglatter fine linjer og blødgør rynkers synlighed.

  • Huden bliver blødere, friskere og mere "levende".

  • Forbedrer hudens fugtniveau.

  • Forfiner overfladen og giver glød.

Du får: hudanalyse, dobbelt afrensning, DETOX, let hovedbundsmassage, dagscreme, øjencreme og SPF 40.


Tryk her for online booking

Jeg ved ikke, hvad jeg skal vælge? - 599 kr.

Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge

Varighed 50 min

Beskrivelse:

Denne behandling er velegnet til alle hudtyper. Der ligges vægt på dine ønsker og du skal vælge denne behandling, hvis du er i tvivl om, hvad der vil være godt for lige nøjagtig din hud.

Du får som minimum: Hudanalyse, dobbelt afrensning, enzym peeling, let rens af huden, maske tilpasset din hud, let hovedbundsmassage, dagscreme, øjencreme og SPF 40.

Teenage ansigtsbehandling under 18 år. - 425 kr.

Perfekt behandling til en teenagers hud

Varighed 45 min

Beskrivelse:

Behandlingen er til unge under 18 år der ønsker en ansigtsbehandling.  Der tages udgangspunkt i hudens behov for evt. udrensning eller fugtproblemer. 

Du får: hudanalyse, dobbelt afrensning, enzym peeling, let rens af huden, maske tilpasset din hud, let hovedbundsmassage, dagscreme, øjencreme og SPF 40.

TIP: Jeg anbefaler tilvalg af Beauty Angel lysterapi, fordi det hjælper med opheling af urenheder, modvirker arvæv, mindsker rødme og hjælper på tørhed i dybden. Desuden godt ved eksem eller andet irritation. Kr. 149,-

Tryk her for online booking

Microneedling - 749 kr.

Super effektiv behandling til ar og dybe rynker

Varighed 60 min

Beskrivelse:

1299,00 kr. første gang inkl. Needling roller

749,00 kr. efterfølgende

Beskrivelse:

Denne behandling er en luksus behandling til huden, der trænger til et ekstra skub. 

Det anbefales, at tage et kurforløb på 6 gange indenfor 2 måneder og herefter ca. en gang i måneden. 

Behandlingen reducerer forekomsten af fine linjer, rynker og slap hud og giver en øjeblikkelig opstrammende effekt. 

Fremmer en lysere hud og hjælper til, at reducere hyperpigmentering. 

Forbedrer elasticiteten i huden og skaber et mere ungdommeligt udseende.


Rullen købes ved siden af og er personlig. Den ligger på klinikken, så den altid er steril og bruges til 6 behandlinger inden kassering. 

Du får: hudanalyse, dobbelt afrensning, enzym peeling, microneedling, TDS booster og Beauty Angel lys, let hovedbundsmassage, dagscreme, øjencreme og SPF 40.

SRC Peeling - 699 kr.

Super dejlig behandling der arbejder i dybden

Varighed 60 min

Beskrivelse:

Denne ansigtsbehandling arbejder i både dybde og på overfladen. Huden bliver peelet med en banebrydende peeling SRC, som er designet til din hud. 

Den arbejder med: pigmentering, opstramning, uren hud, fugt, ru og ujævn struktur o.m.a. Du skal have fået tre Nimue aktiv foryngende behandlinger inden du kan få denne. Perfekt som kurforløb.

For at få denne behandling skal man være på Nimues produkter, samt have fået 3 behandlinger med aktiv foryngende / frugtsyre 15%.


TIP: Jeg anbefaler tilvalg af Beauty Angel lysterapi, fordi det hjælper med opheling af urenheder, modvirker arvæv, mindsker rødme og hjælper på tørhed i dybden. Kr. 149,-


Tryk her for online booking

Gua Sha ansigtsmassage - 499 kr.

Opstrammende og afslappende ansigtsmassage

Varighed 45 min

Beskrivelse: 

Gua Sha krystallen kaldes "Stenen der gør dig smukkere". Det er fitness for ansigtets muskler og den styrker herved hudens smidighed og glød. Musklerne opstrammes, samtidig med at kollagenproduktionen i bindevævet stimuleres.

Du skal vælge Gua Sha Massage, hvis du vil arbejde med:

• At øge blodcirkulationen

• Opstramme huden 

• Reducerer rynker og linjer

• Afspænder musklerne

• Reducerer affaldsstoffer

• Giver en mere ensartet hudtone

• Mindsker hævelser i ansigtet

• Mindsker porestørrelsen


Ved at lave massagen arbejdes der med musklerne i ansigtet. Mange af dem bruger man ikke så tit, så her kan man mærke en ændring. I starten kan musklerne blive en smule ømme, men med tiden vænner de sig til det og derved kmmer opstramningen og gløden.

Der arbejdes med en ægte krystal i rosa kvartz og dette ritual stammer fra Kina, vor det er blevet brugt i århundrede i deres skønhedsritualer.


TIP: Jeg anbefaler at du tilvælger 15 minutters Beauty Angel lys efter behandlingen til kr. 149,- fordi det supplerer din Gua Sha massage perfekt, og bygger mere kollagen op i dybden af bindevævet.

Tryk her for online booking

Specialbehandling på øjenomgivelser - 499 kr.

Luksus øjenbehandling

Denne behandling er målrettet øjenomgivelserne, hvis du har rynker, linjer, hævelser, mørke rander eller brug for at se mere frisk og ung ud omkring øjnene! Behandlingen er behagelig og kombinerer kosmetisk Beauty Angel lysterapi med en speciel EMT maske og en signatur øjen-massageteknik, som giver mere blodgennemstrømning, løft og udstråling.


Jeg anbefaler et kurforløb med Beauty Angel lys efterfølgende.


Book din næste tid her

Special ansigtsbehandling til problem hud - 649 kr.

Special behandling af prolem hud

Varighed 45 min

Beskrivelse:

Denne intensive behandling er målrettet problematisk hud med udbrud og inflammation eller hud der har brug for opheling samt lindring. 

Behandlingen kombineres med en special maske og en manuel Beauty Angel signatur lymfedrænage teknik, for at styrke hudens selvrensende effekt uden at irritere. Således er denne behandling særlig velegnet til uren hud/akne, rosacea, eksem mm. 

Beauty Angel har en effektiv ophelende effekt uden bivirkninger og udtørring af huden og i gangsætter reparation af huden på hudoverfladen og i bindevævet ved folikler for at forkorte varighed af ubehag, modvirke arvævsdannelse, mens lymfecirkulationen stimuleres for øget ”selvrensende effekt”.


Tryk her for online booking

I den 7. himmel ansigstbehandling - 799 kr.

Fokus på ro og afslapning!

Varighed 60 min

Beskrivelse:

I denne behandling er der fokus på ro og afslapning! Du forkæles med massage på både skuldre og nakke. Anti ageing ansigtsmassage og det fantastiske Beauty Angel lys.

Du får:

Varme omslag på hænderne.

Beauty Angels velkomst ritual

Afrensning af din hud

Enzymepeeling af huden

Nakke og skulder massage, hvor du falder helt hen

Beauty Angels signatur Antiage-massage

Beauty Angel EMT maske tilpasset din hud

15 min. Beauty Angel lysbehandling

Hovedbundsmassage

Afsluttende solcreme.

Det er absolut min egen favorit behandling og du vil gå herfra, som en helt ny person!


Tryk her for online booking