Fase 1

Nimue Skin Technology er mit foretrukne Brand i klinikken!
Det tænker jeg ikke du som klient er i tvivl om. 

Jeg elsker denne frugtsyre serie, som arbejder så intens og dybt i huden og så elsker jeg de fantastiske resultater det skaber.


Nimue er delt op i 4 hud kvalifikationer


Sensibel Hud
Er dig der har en hud der viser tegn på stresset hud, sensibel og sart hud, der reagerer hurtigt.

Miljøbelastet Hud
Er dig der har en hud der viser tegn på for tidlig ældning eller photo-ageing.

Problematisk Hud
Er dig der har acne og uren hud.

Hyperpigmenteret Hud
Er dig der har en hud der viser tegn på uens hudfarve.

Ved at kende sin hudkvalifikation kan man aktivt gå i gang med at arbejde med hudens udfordringer.  

Nimue har lavet et fase system, som hjælper huden med at blive til vænnet gradvist til frugtsyren.
Når du beslutter du vil være 100% Nimue bruger kommer du igennem 3 faser.

Fase 1. 
Du starter op på Nimue produkter til hjemmebrug og du vil lynhurtigt mærke en tydelig ændring i din hud. Vi sammensætter en plan for dig og den ændrer vi stille hen af vejen, så den passer til din genopdragede hud.
(Husk Nimue er så stærkt et produkt det ikke må sælges uden professionel vejledning )

Fase 2. 
Efter du har været på Nimue's produkter 4 uger tilsættes fase 2.
Dette er 1 magisk produkt du bruger 3 aftener i ugen. 

Fase 2 fremmer det du allerede gør med din hudpleje med op til 30% mere. Det øger din celledeling og fornyelse, samt giver en hurtigere helingsproces. Jeg elsker når jeg vågner om morgenen efter fase 2 for min hud er den blødeste og har en dejlig glød.

Er du igang med Nimue's produkter og endnu ikke kommet på Fase 2, så send mig gerne en mail, så vil jeg hjælpe dig. Nu hvor du ikke kan komme til behandlinger er Fase 2 om nogen mere vigtig, da den kan give din hud det ekstra spark den har brug for.


Fase 3.
Det er de behandlinger vi laver på din hud. Det er personligt, hvad man ønsker at arbejde med og derfor også individuelt om, hvor aktivt vi arbejder i fase 3.
Du kan få følgende behandlinger med Nimue nu:


Aktiv Foryngende - Frugtsyre på 15%
Rejuvenation - Frugtsyre på 35%
DETOX - Huden forfiners og detoxes
SRC Peeling - Banebrydende peeling der forfiner huden og mindsker fx. porer.
Microneedling - Opstrammer huden og reducerer fine linjer og rynker.

Fase 2

Nimue Skin Technology produkter til hjemmebrug.

Nimue er et dermaceuticalsk hudplejeprogram.
Derma -  Hudrelateret forbedring.
Cosme - Hudplejeprodukt
Ceutical - Pharmaceutiske fordele

Det betyder at 
Usund hud forbedres.
Huden genoptrænes
Huden lærer at genoptræne, hydrere og genopbygge sig selv.
Dybdegående produkter. 


Nimue skiller sig ud i mængden ved at:

  • Være et resultat orienteret brand.

  • Have et unikt AHA koncept (Frugtsyre)

  • Baserer deres videnskab på klinisk data og forskning.

  • Bruge maximal koncentration af aktive nøgleingredienser.

  • Testes ikke på dyr og indeholder ikke parfume.

Og meget andet virkelig godt, som kommer din hud til gode.

Et basis plejeprogram fra Nimue kan se således ud:
Cleansing gel
Conditioner
Booster/ Serum
Dagscreme
Natcreme
Peeling
Solfaktor

Læs mere herunder, hvor du kan læse mere om hvad hvert produkt gør.

1. Cleansing gel (Fåes også i lite) - Er en syrebaseret rens til din hud med ekstra lav PH-værdi. Den fjerner effektivt snavvs, talg og forurening fra huden. Fugtgivende, udglattende, let eksfolierende og udtørrer ikke huden. 

2. Conditioner (Fåes også i lite) - Bruges til at hjælpe din creme og serum endnu længere ned i huden. Den forbedrer hudens tekstur, løsnet tilstopninger, er talgregulerende og holder kontrol med opfedtning. Dener anti-bakteriel og anti-inflammatorisk, mens den giver cellefornyelse og bedre sundhed i huden. Masser af klarhed og friskhed i huden.

3. Dagscreme - Her vælges en creme der passer til din hudkvalifikation.
Nimue Lite - Forbedrer overfladen, øger hudens blødhed & smidighed, Balancerer talgproduktionen og fugter huden. Let - ikke klæbende konsistens.


Nimue day - Reducerer fine tørhedslinjer og overfladiske rynker, øger celledelingen så huden holdes ung, barriere genopbyggende og forbedrer fugtbalancen. Huden får en forbedret klarhed og glød og talgproduktionen regulereres.

Multi Day + - Forbedrer hudens smidighed og giver komfort, fornyr dermis for mere fylde og kontur, reducerer tørhed og eliminerer stram hud. Den forbedrer fastheden og øger cellernes levetid. Den perfekte vintercreme. 

Day Fader - Alle nimue Fader produkterne har triple-action imod: Hyperpigmentering - Rødme - Manglende glød! Perfekt til stresset hud med hyperpigmentering og/eller rødme i huden. Giver mere ensartet udstråling og flottere glød. Den blokerer overflødig melaninproduktion, selv under UV forhold og dæmper rødme.

A.I.Daycream - En avanceret, rig og lækker dagcreme, der sænker ældning og trækker år fra hudens nuværende standpunkt. Den forbedrer hudens elasticitet, fylde og fugtbinding. Strammer op og forbedrer glød øjeblikkeligt. Den genopbygger hudbarrieren, stimulerer D-vitamin produktion.

4. Natcreme (Disse er stærkere da huden slapper af om natten)
Purifier - Natcreme der regulerer problematisk hud og talgproduktion, reducerer fedtet tilstande og er bakteriekontrollerende og matterende. Den hæmmer yderligere udvikling af acne og ardannelse, samt beskytter vha. antioxidanter, mens den fugter og eksfolierer huden.

Nimue Night - Reducerer fine tørhedslinjer og overfladiske rynker, mens den øger celledelingen og fornyr overfladen. Den giver en forbedret beskyttelse mod frie radikaler og regulerer talg aktivitet. Den er fugtighedsbevarende.
Multi Night + - Forbedrer hudens smidighed og giver komfort. Den giver fylde og contour, mens den reducerer tørhed og eliminerer stram hud. Cremen forbedrer fastheden og øger cellernes levetid. 

Night Fader - Alle nimue Fader produkterne har triple-action imod: Hyperpigmentering - Rødme - Manglende glød! Perfekt til stresset hud med hyperpigmentering og/eller rødme i huden. Giver mere ensartet udstråling og flottere glød. Den blokerer overflødig melaninproduktion, selv under UV forhold og dæmper rødme.
A.I.Night Cream - 
 En avanceret, rig og nærende natcreme, der sænker ældning og trækker år fra hudens nuværende standpunkt. Den forbedrer hudens elasticitet, fylde og fugtbinding. Den strammer op og forbedrer glød øjeblikkeligt. Og den genopbygger hudbarrieren, stimulerer D-vitamin produktion.

5. Eksfoliering
Exfoliating Enzyme Peeling
- Er en ikke slibende peeling. Den er overfladefornyende, forfiner hudens tekstur og optimerer effekten efterfølgende aktive ingredienser. Den løsner skidtet i dine porer ved brug af aktive enzymer.

6. SPF
Sun Protection SPF40 -
 Formel, som ikke efterlader huden hvid. Den har et bredt spektrum (UVA, UVB) beskyttelse, giver antioxidant beskyttelse og reducerer tegn på photo-ældning. Den er også fugtighedsbevarende.

Fase 2 består af 1 produkt. Der er 2 at vælge imellem.
Active Lotion - Er en intensiv behandling med høj aktiv koncentration - normal til tør hud.
Den øger celledelingen og hudens fornyelse. Forbedrer hudens struktur og resultaterne fra fase 1 med op til 30%. Forbereder huden på nimue’s prof. behandlinger og er et ultimativt hjemmeprodukt til foryngelse og fornyelse.

Active Gel -  Øger celledelingen og hudens fornyelse. Den eksfolierer og fornyr kraftigt, mens den reducerer fedtet hud og regulerer talgproduktionen. Den er anti-inflammatorisk og anti-bakteriel. Så forbereder den huden på nimue’s prof. behandlinger og forbedrer resultatet af fase 1 med op til 30%!Det kan for nogen synes som mange penge, men flere af produkterne holder faktisk ret længe. Ved at bruge conditioner, skal man ikke bruge så meget serum og creme.

Fase 3

Hvad kan Nimue behandlinger gøre for dig?

Når du kommer i klinikken til en behandling er det vigtigt vi finder ud af, hvad du gerne vil og hvad du har af forventninger til behandlingerne.

Måske er du interesseret i en kurbehandling, hvor vi aktivt ligger en plan til de næste par måneder. Eller måske du ønsker fast at komme hver 6 uge og få et ekstra boost til det du allerede gør med din hjemmebehandling.

Jeg vil til enhver tid komme med mine bedste anbefalinger til hvad jeg ved vil være bedst.

Først finder vi ud af hvilken klassifikation du er og derfra går vi ind og tilrettelægger din plan.

Fase 3.
Det er de behandlinger vi laver på din hud. Det er personligt, hvad man ønsker at arbejde med og derfor også individuelt om, hvor aktivt vi arbejder i fase 3.
Du kan få følgende behandlinger med Nimue nu:Aktiv Foryngende - Frugtsyre på 15%
Denne behandling er en aktiv, men skånsom og sikker behandling, der skaber hudrelateret foryngelse. Behandlingen giver suveræne resultater, reducerer porer størrelsen og giver huden en mere forfinet tekstur, elasticitet, udstråling og vitalitet.

Rejuvenation - Frugtsyre på 35%

Med denne behandling stimuleres både kollagenen og elasticiteten i huden. Rynker og linier mindskes og dybden af rynkerne bliver reduceret. Huden bliver glattere at se på og får en bedre elastin. Der arbejdes med en frugtsyre på 35%, så der sker virkelig noget med huden i denne behandling.

For at få denne behandling skal man være på Nimues produkter, samt have fået 3 behandlinger med aktiv foryngende / frugtsyre 15%.


DETOX - Huden forfiners og detoxes
Denne behandling er en fantastisk kvik behandling der forfiner hudens tekstur og mindsker porer. Den mindsker urenheder og overskydende talg produktion. Behandlingen hjælper med at udglatte fine linjer og blødgøre rynkers synlighed. Du vil opleve at din hud bliver blødere, friskere og mere "levende". At hudens fugtniveau forbedres og hudens overflade forfines og får masser af glød.

SRC Peeling - Banebrydende peeling der forfiner huden og mindsker fx. porer.

Denne ansigtsbehandling arbejder i både dybde og på overfladen. Huden bliver peelet med en banebrydende peeling SRC, som er designet til din hud. Den arbejder med: pigmentering, opstramning, uren hud, fugt, ru og ujævn struktur o.m.a. Du skal have fået to Nimue aktiv foryngende behandlinger inden du kan få denne. Perfekt som kurforløb.

For at få denne behandling skal man være på Nimues produkter, samt have fået 3 behandlinger med aktiv foryngende / frugtsyre 15%.


Microneedling - Opstrammer huden og reducerer fine linjer og rynker.
Denne behandling er en luksus behandling til huden, der trænger til et ekstra skub. Det anbefales, at tage et kurforløb på 6 gange indenfor 2 måneder og herefter ca. en gang i måneden. Reducerer forekomsten af fine linjer, rynker og slap hud og giver en øjeblikkelig opstrammende effekt. Fremmer en lysere hud og hjælper til at reducere hyperpigmentering. Forbedrer elasticiteten i huden og skaber et mere ungdommeligt udseende.

 

Jeg håber du er blevet lidt inspireret af denne lille Nimue serie.
Er du interesseret i at høre mere om, hvad Nimue kan gøre for dig er du velkommen til at svare på denne mail.
Og ellers håber jeg at jeg ser dig i klinikken, når vi igen må åbne op.