Comfort Zone, Renight Bright & Smooth ampuller, 7 stk.

349,00 kr.
Varenummer: 7070
Antal
1
Tilføj til kurv

Comfort Zone, Renight Bright & Smooth ampuller er en multi vitamin koncentrat du anvender om natten. Den giver en udglattende og opklarende effekt på huden og omkring øjnene. Du får en intensiv behandling, som virker fra første påføring og der er klinisk dokumenterede resultater efter kun 14 dage, når kuren er færdig. Dens konsistens er specielt designet til at absorberingen fremmes og effektiviteten maksimeres og derfor kan den med fordel anvendes med dine andre pleje produkter.

Comfort Zone, Renight Bright & Smooth  ampuller indeholder ingredienser, som 

  • 0,1% Retinal Dehyde - Der er en foreløber for retinsyre også kendt som A-Vitamin. Den omdannes af vores celler til retinolsyre og bliver derved en kraftfuld multi funktionelt molekyle der spiller en stor rolle i den naturlige proces for natlig fornyelse. Cellefornyelsen stimuleres ved at vitaliteten øges i de dybere lag af epidermis og derved modvirkes tab af kollagen.
  • 2% Niacinamid, som er en multitasking vitamin B3. Den stimulerer collagensyntesen, der sørger for cirkulation i huden og glød. Den bremser også overflødig melanin produktion.
  • Acetyl-Tetrapeptide-5 - Som er en multifunktionel peptid der er specielt til øjenområdet og modvirker poser og mørke rander. Øjenomgivelserne får et friskere og mere udhvilet udseende

Comfort Zone, Renight Bright & Smooth  ampuller er en kur, som du anvender over 1-2 uger. Du bruger den om aftenen. Serien her henvender sig til alle hudtyper der ønsker mere opstramning og klar hud.

97,5% ingredienser af naturlig oprindelse og den er uden duft.

Der er 2 ml. i hver ampul.

Vegansk og glutenfri.