Comfort Zone, Skin Regimen, Recharging Mist, 100 ml.

309,00 kr.
Varenummer: 7132
Antal
1
Tilføj til kurv

Comfort Zone, Skin Regimen, Recharging Mist er en stor nyhed hos Comfort Zone, som nu har lavet denne beskyttende mist du kan bruge hele dagen. BLUE LIGHT er det nyeste indenfor beskyttelse af huden, da man har fundet ud af at stråler fra smartphones, pc skærme, smart tv osv. udsender stråler, som skader vores hud. 

Comfort Zone, Skin Regimen, Recharging Mist indeholder blandt andet ingredienser som:

  • Longevity Complex™ som er en økologisk blanding af superfood ekstrakter og high tech molekyler fra bla. vild indigo, spinat, folinsyre og maqui bær. Denne blanding hjælper med at modvirke de negative effekter der fremskynder aldring af huden.
  • Bioteknologisk fermenteret ekstrakt, som aktiverer lysreceptorer og forbedrer hudens fysiologiske forsvarsmekanismer. Lipiderne i huden styrkes og derved styrkes både hudens barriere, antioxidantaktiviteten øges og hudens evne til at reparere DNA skader øges.
  • Lavendel og rose blomstervand, tilfører huden rensende og beroligende egenskaber.

Comfort Zone, Skin Regimen, Recharging Mist skal du bruge for at modvirker dannelse af pigmentpletter, inflammation og rynker, som er forårsaget af sollys og kunstigt blåt lys. Den kan med fordel bruges i løbet af dagen oven på din makeup. Brug den når du opholder dig i rum med klimaanlæg eller på kontoret.

100% naturlig blomsterduft.

99.2% ingredienser af naturlig oprindelse.

Ren formulering: fri for silikoner, ethoxylater, EDTA og acrylater. Uden syntetiske parfumestoffer. pH 5.0-6.0.

Vegansk og glutenfri.