Comfort Zone, Sun Soul Body Cream SPF30, 150 ml.

245,00 kr.
Varenummer: 7146
Antal
1
Tilføj til kurv

Sun Soul Body Cream SPF30 er en meget vandafvisende og parfumefri solcreme, der giver høj beskyttelse til både ansigt og krop. Huden holdes blød og fugtet, samtidig med at den får langvarig beskyttelse selv om der er kontakt med vand. Dette kan lade sig gøre takket være brugen af udvalgte filtre, der er kombineret til at sikre en optimal beskyttelse med den lavest mulige koncentration.

Sun Soul Body Cream SPF30 er den nyeste generation af solfaktor formuleringer der er designet til at passe på havets økosystem på grund af udvalgte solfiltre, som sikrer høj beskyttelse med den lavest mulige koncentration. Og derfor kan denne med fordel bruges af dig der elsker vandsport eller har en sart og sensitiv hud.

Sun Soul Body Cream SPF30 er nem at fordele på huden og absorberes hurtigt, så du undgår fedtet og klistret hud. Den hjælper med at forebygge pigmentforandringer og ældning af huden forårsaget af solens stråler. Den er rig på Omega 6 og Omega 9 der hjælper med at bevare hudens fugt og tilfører samtidig næring til huden.


Du finder nøgleingredienser som:

Fotostabile filtre, som er beskyttende solfiltre uden nanoteknologier

Biometrisk Peptider, som beskytter og reparerer hudens DNA

Abyssinsk planteolie, der nærer huden og bevarer fugten i huden. 


72,6% ingredienser af naturlig oprindelse. 

74% biologisk nedbrydelige råmaterialer inklusive vand

85% af ingredienserne er klassificerede som værende ikke skadelige for havets økosystem.

Anbefales til alle hudtyper, hver dag året rundt.

Vegansk og glutenfri.