Fillerina, BB Cream Shade, Light Rose 02, SPF 20, 40 ml.

349,00 kr.
Varenummer: 4201
Antal
1
Tilføj til kurv

Fillerina, BB Cream Skin Tone Balancer er en BB cream, som giver din hud en perfekt glød og den vitaliserer og giver huden en flot og mere ensartet hudtone. Din hud beskyttes af ydre påvirkninger og fugtes. Den udjævnes og får en flot teint, mens hudens toner balanceres. Denne BB Cream indeholder 6 Hyaluronsyre med forskellige molekylestørrelser, som effektivt trænger ned i huden. Du vil opleve din hud bliver mere fyldt ud, så fine linjer og rynker mindskes. Din hud bliver glattere og får mere volumen. Den indeholder SPF 20, så din hud beskyttes.

Fillerina, BB Cream Skin Tone Balancer findes i 4 nuancer, hvor bestsellert nuancerne er 01+03. Tonerne blendes let og naturligt ind i din egen hud. 

01 Light Beige

02 Light Rose

03 Medium Beige

04 Warm Beige

Fillerina, BB Cream Skin Tone Balancer kan på en velfungerende hud stå alene om sommeren uden en dagscreme under, hvor i efteråret og vinteren er det vigtigt at tage en god creme under for huden ikke tørrer ud.

Farven given er medium-høj dækning. Den er allergivenlig og ikke-komedogen, hvilket betyder den ikke stopper dine porer til